Om Oss

Golvexpert

Vi på Golvexpert är stolta över vår långa och gedigna erfarenhet som en etablerad golvfirma. Med många års framgångsrik erfarenhet inom golvläggning och golvslipning har vi samlat på oss en djup förståelse för vad som krävs för att uppnå din fullständiga tillfredsställelse som kund. Vårt bevisade spårrekord av lyckade projekt är en garanti för vårt åtagande att leverera högsta kvalitet och service till dig.

golvexpert

Kvalité, noggrannhet, glädje och trygga kunder och medarbetare. 

miljo-symbol

MILJÖN ÄR VIKTIG FÖR OSS

Vi på Golvexpert är inte bara passionerade när det gäller golvläggning och golvslipning, utan vi tar även miljöansvar på stort allvar. Vi tror på att skapa vackra och hållbara golvlösningar samtidigt som vi minskar vår påverkan på planeten.

Här är några sätt vi arbetar för att bevara och skydda miljön:

  • Hållbara materialval: Vi väljer noggrant ut material som är både högkvalitativa och miljövänliga. Genom att använda certifierade träslag och andra miljövänliga material ser vi till att ditt golv inte bara ser fantastiskt ut, utan även är bra för planeten.
  • Energieffektivitet: Vi investerar i moderna och energieffektiva maskiner och tekniker för att minimera vår energiförbrukning och koldioxidutsläpp under vårt arbete.
  • Återvinning och avfallshantering: Vi strävar efter att minska avfallet genom att återvinna och återanvända material i den utsträckning det är möjligt. Vi ser också till att korrekt hantera och kassera byggavfall enligt miljövänliga metoder.
  • Kundmedvetenhet: Vi informerar våra kunder om miljövänliga alternativ och hjälper dem att fatta medvetna beslut när det gäller golvlösningar som är både vackra och miljövänliga.

Vi är stolta över vårt engagemang för en grönare framtid och ser det som en viktig del av vår verksamhet. Genom att välja Golvexpert för dina golvläggnings- och golvslipningsbehov, bidrar du också till att bevara vår värdefulla planet. Tillsammans kan vi göra skillnad!

Rulla till toppen

Få kostnadsfri Offert